Hoekstra landgoed BV
Home

Veelzijdig uniek object te BeetsterzwaagEen zeldzame plek met een unieke combinatie; Temidden van natuurgebieden, een eigen boederij met 16 hectare grond, een eigen drafbaan en paardenstallen. Afstand naar het mooie Beetsterzwaag via de Beetsterweg of via het parallelle fietspad circa 2 kilometer en afstand naar de A-7 circa 5 kilometer. (Reistijd boerderij - Amsterdam circa 1 uur 15 minuten).

De boerderij is omsloten door de landerijen waaromheen de bossen liggen. De boerderij zelf met de drafbaan ligt op zandgronden. De percelen aan de zuidzijde van de boerderij hebben een moerig karakter, zijn natter en hebben minder draagkracht.

De gebouwen zijn uit de jaren zeventig en bestaan uit een woning, type semi bungalo; met entree, keuken, woonkamer, beneden slaapkamer en bijkeuken. Op de verdieping drie slaapkamers. De stal met schuur vormt één geheel met vrije overspanning gedragen door houten spanten. Boven de stallen een stenozolder voor opslag van hooi en stro.

Beetsterzwaag een stijlvol dorp met scholen, winkels, restaurants, galarie's en juwelier maar het meest bekend is wel Landgoed Lauswolt en de golfbaan waar kabinetten zijn geformeerd.

De A-7 verbindt het noorden van Duitsland via Groningen met het zuiden van Nederland. Beetsterzwaag ligt circa 5 kilomer ten zuiden van de A-7. Reistijd naar Amsterdam circa 1 uur 15 minuten, Groningen circa 30 minuten, Bremen circa 2 uur, Hamburg ongeveer 3 uur en Berlijn circa 6 uren. Airport Eelde / Groningen circa 40 minuten.